Anna Café

Munkatársakat keresünk!

Népszerű belvárosi kávézónkba keresünk minőség iránt elkötelezett, kedves pultosokat és konyhai előkészítő munkatársakat!

Amennyiben úgy érzi, szívesen lenne tagja egy megújult, mégis klasszikus kávéház személyzetének, küldje el fényképes önéletrajzát, pozíció, valamint bérigény megjelölésével a jelentkezes@annacafe.hu e-mail címre.

Keressük azokat az új kollégáinkat, akik fiatalos csapatunkba beilleszkedve udvariasan és kedvesen biztosítják a minőségi és precíz vendégkiszolgálást.

Vendégeink elégedettségének és kényelmének érdekében pultos munkakörbe angolul kiválóan és még egy nyelven kommunikációs szinten beszélő, legalább egy év magas színvonalú helyen szerzett munkatapasztalattal, kifogástalan megjelenésű, vendég-centrikus kollégákat keresünk.

Kollégáink feladata biztosítani a gyors, pontos, higiénikus és barátságos kiszolgálást kávéházunk vendégei számára.

Konyhai személyzetünk tagjai kiváló minőségű alapanyagokból készítik vendégek számára az ételkülönlegességeket, valamint gondoskodnak a konyha és az előkészítő helységek tisztaságáról.

Szakmai fejlődési lehetőségek mellett mindkét munkakörben kimagasló jövedelmet és béren kívüli juttatásokat, valamint stabil, hosszú távú foglalkoztatást biztosítunk, amely a szektorban jellemző szezonális munkavégzéssel szemben munkavállalóink felé nyújtott elköteleződésünket fejezi ki.