Anna Café

Munkatársakat keresünk!

Népszerű belvárosi kávézónkba keresünk minőség iránt elkötelezett, kedves felszolgálókat, pultosokat és konyhai munkatársakat!

Amennyiben úgy érzi, szívesen lenne tagja egy megújult, mégis klasszikus kávéház személyzetének, küldje el fényképes önéletrajzát, pozíció megjelölésével a jelentkezes@annacafe.hu e-mail címre.

Keressük azokat az új kollégáinkat, akik fiatalos csapatunkba beilleszkedve biztosítják a minőségi vendégkiszolgálást felszolgáló, pultos vagy konyhai személyzetként.

Felszolgáló és pultos munkakörökbe a vendégeink elégedettségének és kényelmének érdekében angolul kiválóan és még egy nyelven kommunikációs szinten beszélő, legalább egy év magas színvonalú helyen szerzett munkatapasztalattal vendég-centrikus kollégákat keresünk.

Felszolgálóink fő feladata biztosítani a gyors, pontos, higiénikus és barátságos kiszolgálást kávéházunk vendégei számára magyar és angol nyelven egyaránt.

Pultos kollégáink felelnek a kávékülönlegességek, alkoholos és alkoholmentes koktélok valamint a ízletes fagylaltkelyhek elkészítéséért és a pult tisztaságáért.

Konyhai személyzetünk tagjai kiváló minőségű alapanyagokból készítik vendégek számára az ételkülönlegességeket, valamint gondoskodnak a konyha és az előkészítő helységek tisztaságáról.

Szakmai fejlődési lehetőségek mellett mindhárom munkakörben kimagasló jövedelmet és béren kívüli juttatásokat, valamint stabil, hosszú távú foglalkoztatást biztosítunk, amely a szektorban jellemző szezonális munkavégzéssel szemben munkavállalóink felé nyújtott elköteleződésünket fejezi ki.